top of page

Je wilt als ouder niets liever dat je kind lekker in zijn vel zit, zelfvertrouwen heeft en zijn eigen wijsheid leeft. Als dit niet het geval is onderneem je natuurlijk actie voor je kind en je eigen gezin. 

We kijken wat er nodig is en gaan daar mee aan de slag zodat er weer kracht en rust voor jullie allemaal is.

Maak dan een gratis intake afspraak via facetime, zoom, skype, telefoon of live in mijn praktijk dan kijken we samen wat ik kan betekenen om je kind weer te laten stralen.

Creatieve Kindercoaching

Door middel van creatieve werkvormen (tekenen, schilderen, kleien) gaan we op een leuke manier op zoek wat er aan de hand is. Kinderen beelden vaak in deze werkvormen onbewust de oorzaak uit. Trots gaan ze de praktijk weer uit met een werkstuk en ook weer lekker in hun vel.

Gezins- en kindercoaching

Met diverse methodes kijk ik wat er nodig is om je kind weer in zijn kracht te zetten, zelfvertrouwen te krijgen, faalangst te overwinnen.

We kijken ook of het wel bij het kind ligt of dat er andere oorzaken zijn zoals familiepatronen en bv. spiegelgedrag van je kind.

EFT

EFT ( Emotional Freedom Technique) is een zeer effectieve methode om stress  in je lichaam op te ruimen. Het is een broertje van EMDR en valt onder de energie psychologie.
Als er iets (heftigs) gebeurt dan geeft dat meteen een reactie in je lichaam en vaak blijft er nog een restje spanning achter waar vanuit je dan, terwijl je dat niet wil, gaat reageren.
Met behulp van EFT ontkoppel je de oude ervaring met de fysieke reactie waardoor je in het NU niet meer vanuit het verleden hoeft te reageren. Bij kinderen die geblokkeerd zijn door negatieve inprentingen, angsten en nare herinneringen helpt EFT geweldig.

Reversie methode
Soms ligt de oorzaak van de problemen dieper en moet je een stukje terug in de tijd om te achterhalen wat er aan de hand is. Soms hoeft het kind zelf niet naar de praktijk te komen. In enkele sessies kunnen we via de ouder het kind helpen. Kinderen reageren primair op de signalen van de omgeving, de Reversie Methode gaat terug naar het kind in jou en geeft op een liefdevolle wijze een duidelijk beeld van jouw gedrag waarop het kind reageert. Dat heeft als belangrijk voordeel dat het kind vanzelf mee verandert, wanneer jij dat stukje in jezelf heelt.

bottom of page